2024 iFeladat I. emelt szintű matek érettségihez

TARTALOMJEGYZÉK
Tantárgy:Matematika
Tartalom:20 interaktív iFeladat, automatikus javítással
Átlagos nehézség (1-3 skálán)2,15
Előfizetés lejárata:2024. június 30.
Előfizetés jogosultság:Egy felhasználó
Javasolt kiegészítő:2024 Emelt matek érettségi - teljes előkészítő (külön előfizetés)
Ingyenes bemutató:Igen
Felkészültség:Középiskolai tananyag emelt szintű ismerete
Ajánlott időráfordítás:3-7 nap

2.490 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os ÁFA-t
A 20 iFeladat I. emelt szintű matek érettséghez készült interaktív feladatgyűjtemény a középiskolai, emelt szintű matematika tudásra épít, és az a célja, hogy a feladatok részekre bontásával, a megoldási gondolatmenet támogatásával a gondolkodást, a feladatmegoldást segítse.
A 20 iFeladat I. emelt szintű matek érettséghez csomag olyan feladatokat tartalmaz, amelyek egyedi módon segítik a gondolkodást, egy-egy összetettebb matematikai problémát lépésekre bontva, segítő kérdésekkel oldhatja meg a diák, a végén automatikus javítással. Az esetleges hibás válaszokhoz szöveges értékelés tartozik, amely alapján a feladatot érdemes újra megoldani.
A 20 iFeladat I. emelt szintű matek érettséghez csomag, kiegészítő kurzusként került kialakításra, így arra külön is elő lehet fizetni. A feladatokhoz szükséges elméleti tudást, illetve feladatmegoldó készséget a 2024 Emelt szintű matek érettségire felkészítő kurzus támogatja, így az is hasznos lehet a felkészülésben.
Az iMatek módszertanát és használati lehetőségeit részletesen bemutatjuk, amelyek az alábbi linkek segítségével érhetők el.

A bemutató anyagot az előfizetésben szereplő témakörökből, példákból, kidolgozott tételekből, és interaktív feladatokból válogattuk össze, hogy egy kis ízelítőt adjunk az emelt szintű érettségi anyagaiból.

Ismerd meg az iMatek tananyagát

Ha kérdésed van, akkor keress bennünket az info@imatek.hu email címen.