2024 Középszintű matek érettségi – teljes felkészítő

TARTALOMJEGYZÉK
Tantárgy:Matematika
Tartalom:Az egyes témakörök oldalán
Előfizetés lejárata:2024. június 30.
Előfizetés jogosultság:Egy felhasználó
Javasolt kiegészítő:iPróbaérettségi (külön előfizetés)
Ingyenes bemutató:Igen
Felkészültség:Az adott témakör alapismerete
Ajánlott időráfordítás:2-6 hónap
A kurzus tartalma
29 fejezet 110 kidolgozott példa 37 elméleti rész 110 online feladat

6.950 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os ÁFA-t
A 2024 Középszintű matek kurzusok a középiskolai, középszintű matematika tudás jobb megértését és az érettségire való felkészülést segítik. Módszertana úgy lett kidolgozva, hogy a gondolkodást, a feladatmegoldást segítse, amellett, hogy egyes típusfeladatokhoz gyakorlási lehetőséget is biztosít.
A középszintű matek kurzusok tartalmaznak egy megértést elősegítő ismétlő részt, illetve kidolgozott típuspéldákat, amelyek egyben az érettségire való felkészülésben is segítséget nyújthatnak. A tananyaghoz elméleti részek is tartoznak, amelyek a kapcsolódó definíciókat és tételeket tartalmazzák.
A kurzus az online feladatsor példáinak megoldásával zárható, amelynek javítása, a befejezést követően automatikusan megtörténik, és az eredmény látható lesz. A középszintű matematika kurzusok a 2022. január 1-től hatályos NAT követelményei alapján kerültek összeállításra, amelyek érettségi vizsgakövetelménye 2024. január 1-től kötelező.
A bemutató anyagot a statisztika előfizetéses témakör részletéből állítottuk össze, amely tartalmazza a megértést segítő leírást, egy kidolgozott példát, egy kapcsolódó elméleti részt és online feladatokat. A minta kurzus egy kis ízelítőt ad a középszintű matematika tétel anyagából.

Ismerd meg az iMatek tananyagát

Ha kérdésed van, akkor keress bennünket az info@imatek.hu email címen.