Minden középszintű matek felkészítő témakör tartalmaz Magyarázatot Kidolgozott példákat Elméleti blokkot Online feladatokat

Az online kurzusok felépítése a középszintű érettségire való felkészülésre fókuszálva kerültek felépítésre. Találhatsz egyszerűbb és összetettebb feladatokat is, hogy ne érjenek meglepetésként az évente frissülő feladattípusok. A kurzusokban mindent megtalálsz az adott témakörhöz, tételeket, definíciókat, megértést segítő magyarázatot, kidolgozott típuspéldákat és automatikusan javított online példasort. Az online példasor nagy előnye, hogy ha elakadtál a megoldásban, akkor a nehezebb lépésekhez “Tippeket” találhatsz, illetve ha esetleg a válasz helytelen vagy hiányos volt, akkor a helyes megoldás mellett rövid leírást is találsz a javítás során, amely segítségedre lehet, hogy hol hibáztál.
A online kurzusok együttesen vásárolhatóak meg, hogy minden a rendelkezésedre álljon, amire szükséged van. Vásárlás előtt ki is próbálhatod, hogy milyenek az online kurzusok. Az alábbi csempékre klikkelve az előfizetés előtt is megismerkedhetsz egy-egy témakör tartalmával, illetve előfizetést követően láthatod a teljes tartalmat.