2024 Próbaérettségi IV. – Középszintű matek

TARTALOMJEGYZÉK
Tantárgy:Matematika
Tartalom:12+3+2 online feladat, a középszintű érettségi feladatainak felépítését követve. Online megoldhatóság, azonnali javítás, hibás válasz esetén megoldási segédlet.
Előfizetés lejárata:2024. június 30.
Előfizetés jogosultság:Egy felhasználó
Javasolt kiegészítő:2024 Középszintű matek érettségi - teljes felkészítő
Speciális:Igen, a feladatsor a 2024. évi érettségi vizsgakövetelmények szerint készült.
Felkészültség:A középiskolai matematika középszintű ismerete
Ajánlott időráfordítás:45+135 perc
MegjegyzésA második feladatsor csak az első rész megoldását követően kezdhető el.

1.950 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os ÁFA-t
A Középszintű próbaérettségi feladatai a középiskolai, középszintű matematika tudás jobb megértését és az érettségire való felkészülést segítik. A példák úgy lettek kidolgozva, hogy felépítésükben, nehézségükben és a feladatsor megoldási idejében hasonlítson a középszintű matematika érettségire és segítse a feladatok megoldásának gyakorlását.
A próbaérettségi online feladatai a kérdések mellett tartalmazzák a részmegoldásokhoz kapcsolódó kérdéseket, ahova a külön elvégzett számítások részeredményét be lehet írni. A feladatsor elvégzését követően beírt eredményeket a rendszer automatikusan kijavítja, helytelen válasz esetén megmutatja a helyes megoldást, és iránymutatást ad a helyes megoldáshoz, illetve esetenként arra vonatkozóan, hogy mik a leggyakoribb hibák az adott feladatnál. Az online feladatok megoldására ugyanannyi idő áll rendelkezésre, mint az érettségin, a meghatározott idő elteltével a feladatsor automatikusa benyújtásra kerül. A feladatokat többször is meg lehet oldani az előfizetés érvényességi ideje alatt.
A bemutató anyagot a statisztika előfizetéses témakör részletéből állítottuk össze, amely tartalmazza a megértést segítő leírást, egy kidolgozott példát, egy kapcsolódó elméleti részt és online feladatokat. A minta kurzus egy kis ízelítőt ad a középszintű matematika tétel anyagából.

Ismerd meg az iMatek tananyagát

Ha kérdésed van, akkor keress bennünket az info@imatek.hu email címen.