2025 8. osztályos felvételi felkészítő – 3 iFeladatsor I-III.

TARTALOMJEGYZÉK
Tantárgy:Matematika
Tartalom:I-III. iFeladatsor (3x10 feladat).
Előfizetés lejárata:2025. március 31.
Előfizetés jogosultság:Egy felhasználó
Javasolt kiegészítő:-
Ingyenes bemutató:Igen
Felkészültség:Általános iskolai matematika ismerete
Ajánlott időráfordítás:2 hét

2.490 Ft

Az ár tartalmazza a 27%-os ÁFA-t

A 3 iFeladatsor 8. osztályos felvételi felkészítő I-III. a középfokú iskolák 9. osztályába történő központi matematika felvételihez készült interaktív feladatgyűjtemény, amely az általános iskolás matematika tudásra épít, és az a célja, hogy a megoldási útmutatókkal, a típuspéldákkal a gondolkodást, a feladatmegoldási rutint segítse.

A 3 iFeladatsor I-III. online feladatai a kérdések mellett, az összetettebb példák esetén, tartalmazzák a részmegoldásokhoz kapcsolódó kérdéseket, ahova a külön elvégzett számítások részeredményét be lehet írni. A feladatsor elvégzését követően beírt eredményeket a rendszer automatikusan kijavítja, helytelen válasz esetén megmutatja a helyes megoldást, és részletes levezetést ad a helyes megoldáshoz. Az online feladatok megoldására ugyanannyi idő áll rendelkezésre, mint a felvételin, a meghatározott idő elteltével a feladatsor automatikusa benyújtásra kerül. A feladatokat többször is meg lehet oldani az előfizetés érvényességi ideje alatt.

A bemutató anyagot teljes egészében megegyezik az előfizetéses 9+1 iFeladatsor első feladatsorával. A minta feladatsor egy kis ízelítőt ad a feladatok típusából, a megoldási útmutató használatából és a felkészülést támogató technikai háttérből.

Ismerd meg az iMatek tananyagát

Ha kérdésed van, akkor keress bennünket az info@imatek.hu email címen.